Frem mod 2021 renoveres og udvides Frihedens Butikscenter med boliger og sundhedshus ovenpå centret, restaurant på den nordlige p-plads samt en række yderligere tiltag. Og vi er allerede godt i gang med de indledende arbejder.

Hvidovre Kommune godkendte i 2019 en ny lokalplan for Friheden Butikscenter, hvor centret udvides med 2.000 m2 sundhedshus samt 9.300 m2 boliger. Der er tale om ca. 140 boliger, som dels bliver seniorboliger og dels lejligheder til unge – begge som leje. 

NREP, som ejer og driver Frihedens Butikscenter, har store forventninger til udvidelsen;

”Frihedens Butikscenter er i forvejen et stærkt og velbesøgt butikscenter, som er lokalområdets foretrukne indkøbsdestination med et bredt udvalg af dagligvarer, butikker, madsteder, mv. Udvidelsen bygger videre på den positive udvikling og turn-around, som centret har gennemlevet de senere år. Med boligerne efterkommer vi den store efterspørgsel fra både seniorer og unge, som gerne vil bo centralt, tæt på alt, og som gerne vil fællesskabet. Og udvidelsen med sundhedshus styrker den samlede vision om at skabe Hvidovres bedste lokalcenter, hvor vi samler alt i ét – med mennesker, liv og handel i centrum.

For at styrke konstruktionen til at bygge ovenpå centret, foretages først arbejder inde i centret og herefter igangsætter vi byggerierne ovenpå centret. Vi beklager de gener, det måtte give, men håber I vil tage godt imod et endnu bedre center, når arbejderne er færdige.

Udvidelsen og byggerierne forventes endeligt færdig i 2023.

Hvis du er interesseret i en privat lejebolig oven på Frihedens Butikscenter kan du se mere her: