Gejser startede tilbage i 2011, som en lille enkeltmandsvirksomhed, drevet fra bagagerummet af en lille bil, på havnen i Århus. I 2012 slog Gejser dørene op til en af Danmarks første, fysiske e-cigaretspecialforretninger, beliggende på Klostertorv i Århus, og er i dag landsdækkende med flere end 30 fysiske butikker samt en velfungerende webshop. Gejser har hovedsæde og lager i Galten ved Århus, hvorfra den daglige administration af både de fysiske butikker såvel som webshoppen håndteres.

Gejser er Danmarks førende e-cigaretforhandler, og siden vores opstart har det været vores vigtigste mission at sørge for den komplette serviceoplevelse for de rygere, der træffer beslutning om at ville stoppe med at ryge tobakscigaretter og at skifte til e-cigaretter. Derfor er det vigtigt for os, at både helt nye men også erfarne dampere føler sig i trygge hænder, og, at Gejser er et sted, hvor de ønsker at handle igen og igen. Derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere har den største ekspertise indenfor faget, så de altid på professionel vis kan råde, hjælpe og vejlede vores kunder bedst muligt.


Gejser sætter en ære i at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til rimelige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og derfor samarbejder vi udelukkende med andre professionelle virksomheder og producenter, som producerer og distribuerer de absolut bedste produkter på markedet.

Gejser er i tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, som er den myndighed, der kontrollerer området e-cigaretter og tilbehør. Samarbejdet har til formål at sikre de danske forbrugere af e-cigaretter, og gør, at Gejser’s kunder altid garanteres lovlige produkter, der lever op til de danske myndigheders strenge
krav.

Gejser forsøger at gøre positivt indtryk på de danske myndigheder. For os er det vigtigt, at de danske rygere fortsat har mulighed for at kunne blive tilbudt alternativer til tobakscigaretter.

Gejser ønsker at holde forbrugerne opdaterede på nye tiltag og kommende ændringer i e-cigaretverdenen, og vi forsøger også at nå igennem til nyhedsmedierne ved at udsende pressemeddelelser om, hvad der rører sig. På den måde håber vi at kunne påvirke både myndigheder, medier og forbrugere i
en mere e-cigaret-positiv retning. Læs mere her

Gejser tager socialt ansvar og vi tror på, at alle virksomheder kan være med til at skabe positiv samfundsværdi. Vi går ind for at drive vores forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positivværdien for både mennesker, miljø og økonomi.